Projectes

El GEVEN (Grup Ecologista del Vendrell i del Baix Penedès) és una entitat ecologista sense ànim de lucre i oberta a tothom que vulgui participar, que neix a finals dels anys 80 amb l’objectiu de preservar el medi ambient de la comarca. Som una entitat integrada per persones de diversos perfils, amb un nexe d’unió: la protecció del patrimoni ambiental.

 

Creiem en l’ecologisme com la manera de preservar el nostre patrimoni natural i en l’ecologia com a ciència i eina per aconseguir els nostres objectius.

Protegir “Les Madrigueres” va ser una de les primeres fites, calia salvar de l’especulació l’última àrea costanera no urbanitzada al Baix Penedès, que a més és habitat del corriol camanegre (Charadrius alexandrinus), una au amenaçada i en declivi poblacional.

 

Aquesta lluita encara és vigent, i tot i que avança, queda molta feina a fer.

 

Des del GEVEN, a banda d’accions concretes per salvar els nostres ecosistemes de forma activa i col·laborar en projectes amb altres entitats i administracions, també apostem per la pedagogia i les activitats com a forma de transmetre l’aprenentatge i el coneixement necessari per entendre la riquesa natural que té el nostre entorn més proper i perquè és important protegir-la més que mai, en aquests moments d’emergència climàtica.

 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

gevenbpenedes@gmail.com

©Tots els drets reservats

Si també t’apassiona la natura, uneix-te al Geven!

Geven, grup ecologista del vendrell, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madriguetes, corriol camanegre, natura, animals, platja, espais naturals, baix penedès,

Si vols més informació, deixa’ns el teu correu electrònic i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Posant-te en contacte amb nosatres acceptes la nostra Política de Privacitat.