Un flamenc jove fa escala a les Madrigueres

Fa uns dies que tenim un visitant a les Madrigueres. Se’l veu molt tranquil i còmode. És un flamenc jove (per això encara no és de color rosat) que volta per les diferents llacunes i la desembocadura de la riera. Aquesta visita és el fruit de la feina de recuperació feta a l’espai de les Madrigueres, per això és important que continuem amb la protecció i millora de la zona. Així, podrem tornar a gaudir de la convivència amb la fauna que s’ha vist desplaçada a causa de la destrucció del seu hàbitat a tot el litoral català. Gràcies per fer-nos arribar les fotos!

També podeu veure un vídeo fet per RTV El Vendrell aquí. 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com