Jornada d’extracció de plantes invasores i neteja de plàstics
Avui, una vintena de voluntaris i voluntàries han col·laborat amb nosaltres per netejar les Madrigueres. Hem retirat deixalles i plantes invasores, com la llepassa i l’ungla de gat.
Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, animals, platja, espais naturals, baix penedès, especies invasores
814
post-template-default,single,single-post,postid-814,single-format-standard,bridge-core-2.4.8,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-overridden-elementors-fonts,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1288,elementor-page elementor-page-814

Jornada d’extracció de plantes invasores i neteja de plàstics

Avui, una vintena de voluntaris i voluntàries han col·laborat amb nosaltres per netejar Les Madrigueres. Hem retirat deixalles, especialment plàstics, i plantes invasores, com la llepassa i l’ungla de gat. 

L’equip de RTV El Vendrell ens ha vingut a visitar durant l’activitat. 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com