Apareixen animals morts a la desembocadura de la Riera de la Bisbal

Malauradament, durant aquests dies s’han trobat diversos crancs i anguiles mortes a la desembocadura de la Riera de la Bisbal. Des del Geven considerem que aquest fet suposa una anomalia que posa en dubte la qualitat de l’aigua que baixa per la llera i pot posar en perill tant el projecte de renaturalització de les Madrigueres, com la salut dels usuaris i les usuàries de les platges. Per aquests motius, demanem amb urgència a les administracions competents el que s’exposa a continuació:

– Detectar el problema, ja siguin mancances en el funcionament de la EDAR de Santa Oliva i/o abocaments.
– Actuar urgentment per revertir la situació i garantir la qualitat de l’aigua.

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

 

gevenbpenedes@gmail.com

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com