Campanya d’anellament 2019 – Nou vídeo

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, flamenc, anellament,

La campanya d’anellament 2019 per part del Manel Bonilla a Les Madrigueres va finalitzar amb 5145 exemplars durant 48 jornades, unes xifres de record! En quant a les procedència de les recuperacions, tenim 3 orenetes, de Suïssa, Dinamarca i Alemanya respectivament i un pit-roig de Rússia. Aquestes aus recapturades donen informació valuosa sobre els moviments migratoris i una confirmació de la importància de la zona de Les Madrigueres com a espai que ofereix garanties durant els seus llargs desplaçaments.

Us deixem la segona part del vídeo d’aquesta campanya, la primera part la vam compartir al novembre.

Gaudiu de la bellesa d’aquests ocells amb els que compartim espai!

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

gevenbpenedes@gmail.com

©Tots els drets reservats

 

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com