Si veniu a Les Madrigueres, aneu amb compte amb els nius!

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent pedro

Durant el seguiment d’aquestes setmanes hem detectat diversos nius de corriol camanegre entre Coma-Ruga i les Madrigueres.

Com demà possiblement el trànsit de persones augmenti, hem estat fent tancaments en els nius més exposats per augmentar la seva protecció, en col·laboració amb les regidories de platges i medi ambient de Ajuntament del Vendrell i dels Agents Rurals de Catalunya – Associació Professional del Baix Penedès .

Us demanen si us plau que aneu amb compte en aquestes àrees i sobretot no entreu amb gossos (això sempre està prohibit!). 

Més informació sobre el projecte Corriol al Baix Penedès aquí. 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

gevenbpenedes@gmail.com

©Tots els drets reservats

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com