Cunit: intervenció a la zona on cria el corriol camanegre

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro

Avui ens hem trobat amb aquesta intervenció a la zona on cria el corriol camanegre a Cunit.

Tornem a emfatitzar que hem de fer un canvi en la visió que tenim de les platges. Seria convenient gestionar-les respectant la flora i fauna o perdrem el poc patrimoni que ens queda, associat a aquests ambients.

Més informació sobre el projecte Corriol al Baix Penedès aquí. 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

gevenbpenedes@gmail.com

©Tots els drets reservats

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a gevenbpenedes@gmail.com