Fotos del primer flamenc d’aquest any

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro
Amb aquestes magnífiques fotos cedides per Juan Minet, il·lustrem la notícia de la presència del primer flamenc que para a les Madrigueres aquest temporada. 

Ja fa uns quants anys que rebem la visita d’aquestes espectaculars aus, esperem que en passi algún algun altre durant aquesta migració!
 
Si passeu per allà aquestes setmanes i en fotografieu algun, afegiu el hashtag #flamencalesmadris i etiqueteu-nos @geven2.0 (Instagram), ho compartirem i així tots en podrem gaudir!

Ah, i tingueu en compte que no s’han de molestar!

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

hola@geven.cat

 

©Tots els drets reservats

 

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro
Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro
Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a hola@geven.cat