Presentem el nostre Pla de Voluntariat

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro

Al Geven hem presentat el nostre Pla de Voluntariat!

El Pla de Voluntariat és un document que explica com s’organitza el voluntariat a  la nostra entitat. Serveix per garantir que tothom sap com el Geven actua pel que fa al voluntariat i té com a objectiu de que tots els voluntaris tinguin una bona experiència i que s’aprofiti al màxim el potencial humà. Podeu consultar el nostre Pla seguint l’enllaç que hi ha més avall. 

Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès

hola@geven.cat

©Tots els drets reservats

Imatge de Freepik.  

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a hola@geven.cat