Informe temporada 2020 del corriol i gestió del litoral penedesenc

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro
Publiquem un document que sintetitza els resultats de la temporada de cria del corriol camanegre durant aquest 2020 i a la vegada proposa una sèrie de mesures enfocades a millorar la gestió dels hàbitats i afavorir la presència de l’espècie i la recuperació de la biodiversitat del litoral penedesenc.
 
Trobareu informació i propostes per cadascun dels municipis del litoral de la comarca. Esperem que els ajuntaments corresponents les considerin, doncs són de vital importància per gatantir la viabilitat de la població a la nostra comarca
.
Des del GEVEN animem a les administracions a treballar en bloc, amb rigor i voluntat per tal de prendre mesures valentes i efectives envers la conservació dels hàbitats litorals i les seves espècies. També us animem a vosaltres a formar part del grup d’observació d’aus, la informació és imprescindible per poder gestionar bé!
 
Si teniu algun suggeriment serà ben rebut,
 
Equip tècnic del GEVEN
GEVEN-Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès
hola@geven.cat
Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a hola@geven.cat