Apunta’t al Grup d’observació d’aus del Baix Penedés!!!

Geven, Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès, medi ambient, ecologistes, ecologisme, les madrigueres, corriol camanegre, natura, medi ambient, animals, platja, espais naturals, baix penedès, AIGUAMOLLS, dunes de Cunit, flamenc, anellament, micromamifers, lliri de mar, Pancratium maritimum, Cunit, dunes, torrent d’en pedro

Activitat de voluntariat de llarga durada!

Ajuda al seguiment de les aus associades als sistemes costaners. Es recolliran dades de diferents espècies, com presència en diferents ubicacions, ús dels recursos, comportament o posta d’ous. 

Després d’una formació inicial podreu desenvolupar l’activitat de manera independent. És una activitat dirigida a tothom, tant adults com infants, no cal expertesa. Engeguem aquesta activitat amb l’inici de la temporada de migració de moltes aus. 

Formació el diumenge dia 4 d’octubre a les 10 h. 

Vols més informació o t'animes a col·laborar amb nosaltres? Escriu-nos a hola@geven.cat